Hugh Grant och Sarah Jessica Parker

Medelbetyg för "Har du hört ryktet om Morgans"

I dag har filmen "Har du hört ryktet om Morgans" premiär, och vår recensent Catarina Berggrén har sett filmen. Det separerade New York-paret Meryl och Paul Morgan (Sarah Jessica Parker och Hugh Grant) råkar bevittna ett mord och skickas för säkerhets skull ut på landsbygden, till USA.s västerntrakter i Wyoming, inom ramen för Vittnesskyddsprogrammet.

Där får de bo hos sheriffen Sam Elliott) och hans hustru (Mary Steenburgen) medan assistenterna i NY Jackie (Elisabeth Moss) och Vincent (Michael Kelly) försöker hålla ställningarna på Meryls och Pauls respektive företag.

Om du inte skyggar för klichéer och gillar buskis så är det här en perfekt film att fördriva några timmar med. Replikskiftena kanske känns igen från andra filmer men är ändå klart roliga med Parker som överraskande god komedienne, tycker vår recensent Catarina Berggrén som ger filmen 3 P4-antenner.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".