Kim Fransson i Cappuccino

Kim Fransson riktar stark kritik mot Laila Bagge

09.15 Kim Fransson från Trollhättan blev känd för hela svenska folket förra året då han var med i TV-serien "Made in Sweden". I serien skulle Kim få hjälp av Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson att bli en etablerad artist. Men projektet slutade med en konflikt.
– Laila är världens sämsta manager, säger Kim Fransson.Varför?
– Det är helt enkelt min uppfattning, Det var så många löften som gavs som inte infriades. Sedan märkte jag att så fort TV-kamerorna slocknade så fanns det inget engagemang och intresse längre. Då var det mer hennes karriär som skulle styras upp med Let´s dance och kvällspressen.

Vad har du lärt dig av detta?
– Visst har det varit en läxa för mig. Jag måste ha koll på vad som händer, man kan inte bara lägga sitt liv i händerna på andra människor som jag gjorde.

Var ligger ni nu? Är du fri att göra vad du vill?
- Jag är i princip fri att göra vad jag vill...nästan.

Vad händer närmast i din karriär?
- Jag har den senaste tiden fått kontakt med en del folk i musikbranschen som jag klickar med. Jag har en ny manager, och håller på med en skiva. Dessutom har jag och Robin Bengtsson från IDOL sjungit in en duett tillsammans "Long long night".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".