Fredag den 29 januari

I dag var det dags att kora årets första vinnare av årets bild. (Kolla på vår sida så ser du den, och två andra bilder som fick pris.) Jag och Lillian satt länge och väl och tittade på bilderna, motiverade för varandra varför vi gillade olika bilder. Till slut fick vi ta in en tredje part som fick avgöra, för vi kunde inte betsämma oss. Fantastiskt fina bilder har vi fått in!

Visst är det fantastiskt med digitalkamera! Man kan ta hur många bilder man vill, och sedan kasta dom man inte vill spara- utan att det kostar en krona. Men visst är det liiite tråkigt att bara ha bilderna på datorn? Det är inte alls samma känsla att visa sina bilder för vänner på datorn som när man plockar fram fotoalbumen...

En period var jag redig och lämnade in dom bästa bilderna till framkallning, men nu har jag slarvat... så alla bilder ligger i datorn. I och för sig sorterade efter månad och år, men för övrigt är det ingen större ordning. Dessutom är jag livrädd för att datorn ska krascha och bilderna ska försvinna. (Jag VET att man ska ha säker lagring...)

Nu är det helg och jag har fullt upp med 40-årskalas, körning av barn hit och dit, shoppingtur med bästa vännen och packning! För på måndag ska vi flytta. Dags att dra ner på tempot???

Go´helg kära lyssnar/läsare. Vad ska ni göra i helgen?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista