1 av 3
Ingemar Thorell som lärde kungabarnen att spela piano.
2 av 3
3 av 3

Hur gick det för Jennie, Lisa och Ingemar som deltog vid helgens bröllop?

Ingemar Thorell, Lisa Johannesson och Jennie Majberger var alla med vid helgens bröllop mellan Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. I dagens Cappuccino ringde vi upp alla tre för att se hur de upplevt helgen.

Ingemar Thorell var kungabarnens pianolärare när de var små. Han bor nu i Uddevalla, men fick av regeringen i uppdrag att framföra den brudmarsch han skrivit till Victorias ära. I fredags var det dags, och det var en mycket nöjd Ingemar vi pratade med idag.
- Det gick väldigt bra och var väldigt uppskattat. Jag fick en kanonkram från Victoria, och jag såg att hon var rörd.

Lisa Johannesson från Trollhättan var en av 18 roddare som rodde brudparet från Djurgården till slottet. Också hon var mycket nöjd med sin insats.
- Det var en häftig upplevelse men overklig.

Jennie Majberger Wiedel från Ljungskile var en av de 300 körsångarna som sjöng för brudparet vid slottet när de visade sig på balkongen. 
- Det var jättekul, det var en fantastisk stämning. Victoria och Daniel såg ärligt glada ut, och det lät bra när vi sjöng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".