Nerslagen i Marocko

Jag åkte till Marocko med min familj, den resan förändrade våra liv framför allt min mammas. Den sista oktober bara två dagar innan vi skulle resa hem till sverige blev mamma ner slagen av en fattig man som vi tror behövde pengar till mat. Han slog henne två gånger med en stor påk i huvudet.

Det konstiga var att mamma hade 400 kronor på sig, men han tog bara 100 kronor. Med sig hade hon också två pass och ett bankomat kort men som tur var tog mannen inte dem. Mamma var helt ensam när det hände, ingen var runt omkring henne.

Jag låg på hotellrummet och var magsjuk och min lillasyster och pappa var nere vid poolen och mamma var och hämtade medecin till mig. När hon kom in genom dörren var hon täckt med blod, vi var tvugna att ringa en doktor som kunde sy dom djupa såren.

Idag så har mamma vippler skada och har svårt med arbetet eftersom hon har ont, hon har heller inte kunnat vara aktiv som hon har varit förut. Vår perfekta resa förvandlades till en skräckresa...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".