1 av 10
2 av 10
3 av 10
4 av 10
5 av 10
6 av 10
7 av 10
8 av 10
9 av 10
10 av 10

"Bräck mig" - ditt skrytigaste kändisminne från resan

Här är några av de bidrag vi har fått till tävlingen om bästa kändisminne från någon resa. Maila in ditt bidrag också så har du chans att vinna 1000 kronor till reskassan; p3planet@sr.se

Hejsan!
Var i London i höstas och traskade på stan. Såg en stor folksamling vid en biograf. Struntade i den och gick för att äta. Efter hamburgaren passerade jag åter folksamlingen som stod kvar. ”

”Hmmm är det nått värt o se” undrade jag. ”Äh varför inte” tänkte jag och gick till mitt hostel vid Piccadilly Circus för att hämta mitt paraply då det regnade.

När jag promenerade tillbaka till bion, kom ett par limousiner.

Jude Law och Michel Caine hade premiär på sin nya film. Fick ett par riktigt bra bilder av Jude Law, bilder som gör mina tjejkompisar avis.

Uppdraget utfört, kändis fotad, fortfarande torr, då är det bara att styra stegen mot nån fin pub...

Hej,
Jag var på 2-veckors semester i Thaliand med min franske pojkvän. Efter en underbar tid på Koh Chang passerade några hektiska dagar i Bangkok. Sista dagen besökte vi ”temple of reclining buddha”.

När vi passerat hela buddha-statyn och lämnat småmynt i alla urnor som seden kräver och kommer ut på andra sidan hör jag min pojkvän upphetsat viska i mitt öra ”Zidane är här!” Mycket riktigt - bakom oss kommer Zidane med fru.
Utanför templet var han väl maskerad till oigenkännlighet, men inne i templet var han i enlighet med buddistisk tradition, tvungen att ta av sig mössan och solglasögonen så min pojkvän, som är ett STORT fotbollsfan, kände igen honom direkt.
Lite ovillig men bevekad då vi pratade franska, gick Zidane med på att ta ett foto med min pojkvän, men med kravet - ”ok, men med mössa och solglasögon”.

Känner ni igen honom? :)
Veronica Cornelius
-----------------------------------------------------------------------

Hej P3planet!
Jag skall nu försöka bräcka alla tidigare kändisminnen med ett roligt minne från en resa i Sydamerika. Händelsen ägde rum i Rio de Janeiro i Brasilien, för några år sedan. Jag var på stor strandfest på Ipanema beach. Det var hur mycket folk som helst, band som spelade och vi hade riktigt kul.

Men lite berusad och trött av allt dansande som man var så behövde jag en liten paus och bestämde mig för att ta en liten promenad. Något jag mycket väl var medveten om att man inte gör som ensam svensk tjej i Rio, men men, jag gjorde    det ändå.

Jag gick bort från folkfesten och en liten bit bort ser jag en mörk gestalt komma gående mot mig. Jag blir lite rädd och 
stannar till och tittar ut mot havet. Personen närmar sig mig och jag tänker: ”Oj, vilken snygging”. När han kommer närmare ser jag att det är Will Smith, en av de coolaste personerna på jorden enligt mig. Han är där alldeles själv, mitt i natten och säger: 
”Hey, how you doing?” till mig.
Jag frågar vad han gör i Rio och han berättar att han är där för att lansera sin nya film, Hitch. Efter några minuter har flera av hans livvakter mött upp och även folk från strandfesten hundra meter bort har fått syn på kändisen, 
och börjar rusa dit och folk tar bilder och försöker få en syl i vädret. Men jag var den enda som denna kväll fick ett par minuter ensam med  the big man, Will Smith.

Och självklart fick jag även en bild på mig och Will, som nu har en fin plats i mitt fotoalbum. Detta är ett minne som jag aldrig kommer att glömma. Och jag hoppas att det kanske kan vara värt ett par resecheckar.
Mvh Åsa Demme

-----------------------------------------------------------------------

Min kändisbild från Thailand nov 2007! Ebba Hultqvist! / Hanna

-----------------------------------------------------------------------

Här kommer  kändis bilder på brandon boyd i rockbandet incubus och sveriges ”finne” markoolio =)
MVH/ Lina Femtvik

-----------------------------------------------------------------------

Här e en bild på will smith under inspelningen av i am legend sidanom flatgrund bidning (som man inte ser) och den andra e på han i herreys som nu e med i lets danc. men på bilden så gäspar han på planet från chicago till köpenhamn.
 
Och anledning till att jag ska vinna e att jag har två helt olika kändisar med på bild.
hoppas de duger för er tack på förhand 
m.v.h Tobias nordin 

-----------------------------------------------------------------------

Här är min superskytbild. Låt mig vinna 1000 kr så jag kan ta SJ 
ner till Emmabodafestivalen i sommar eller åka till åka till the UK 
med min fina tjej. :)
// Carl
-----------------------------------------------------------------------
En bild på jag och Pandora. ”Zandy ...”
-----------------------------------------------------------------------

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista