Vad samlar du på?

Lördag 19 april

BERLIN UR TVÅ SYNVINKLAR
Therese reser ditt för första gången själv och känner sig inte allt för kaxig medan Lina hunnit bo där flera år och hitta hem till ett coolt tyskt kollektiv.

TVÅ HEMKOMLINGAR
Malin kommer till studion eftersom hon helt oväntat har hittat paradiset i en spansk grotta som hon vill berätta om. Lucky us...för kameran gick på full speed och hon har massor att berätta medan hon drömmer sig tillbaks!

Även Ewa dyker upp i Planetstudion med en berättelse full av ödets ironi...Sist hon dök i Egypten fick hon dubbeldiagnos dykarsjukan. Men det avskräckte henne inte från att åka tillbaka och testa på FRIdykning men tyvär med resultatet att hon fick dykarsjuka IGEN!

KORRAR...
Hanna ger rapport från de vilda djuren i Sydafrika, Jonas från en liftningstrip genom Europa och Sara från ett gigantiskt internationellt ungdomsläger i England.

SAMLARTÄVLING!
Planetens Erica Larsson samlar på det mesta när hon reser och listan på vad hon har med sig när hon kommer hem är oändlig. Ikväll klär hon upp studion med några av sina fynd... tecknade samlarbilder, sjalar och piratbrillor.

DU som lyssnar har chansen att vara med och tävla om 1000 kr i resecheckar gällande ditt samlande! Maila oss vad du samlar på till p3planet@sr.se!

Programledare: Lisen Ellard

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista