P3 Planet 13 september

SLOVAKISK REGGAE OCH SJÄLVSTÄNDIGA STORSTADSBRUTTOR!

ISLÄNDSK SLAMPIGHET

De riktiga Sex and the city-brudarna kommer inte, som de flesta kanske tror, från New York. Nej, det i Reykjavik vi möter de mest frigjorda skrupelfria partypinglorna. Naila Saleem har träffat några av dem i den Isländska huvudstaden, där de diskuterar sex, slampighet och mödrarskap.

VILKEN SEX AND THE CITYKARRAKTÄR ÄR DU?

I New York får vi följa med på guidad rundtur a la Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha från Sex and the city. Är du lagd åt det mer promiskuösa hållet får du shoppa sexleksaker, medan de mer pryda får ägna sig åt chokladprovning.

LOOPTROOP ROCKERS PÅ SLOVAKISK REAGGIEFESTIVAL

Radarparet Johan och Henrik har varit på Reggaefestival i Bratislava i Slovakien, där de fick snika in bakom scenen för att blanda drinkar och prata turneliv med de svenska killarna i Looptroop Rockers.

VARFÖR ÄR DANSKAR SÅ LYCKLIGA?

Vi hänger kvar i festivalträsket och vår korre Isabell Jurén testar påståendet om att danskar är världen lyckligaste folk, genom att åka till Roskildefestivalen för att diskutera matvanor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista