1 av 2
Snygg tatuering? Foto: Scanpix.
2 av 2
Joni Söderström Winter i stadsdelen Grunerlökka i Oslo. Foto: Eleonor Sundqvist-Elmaz.
Måndag 19 januari

Lyssnartävling: Grymmaste resetatueringen!

Erica Larsson tar dig bortom turiststråken, in bland trendiga med små kaféer, restauranger och barer i stadsdelen Grönland i Oslo.  

Och så drar vi igång en ny lyssnartävling. Nu är vi sugna på just din tatuering som du gjort på någon av dina resor. Grymmaste resetatueringen efterlyses alltså. Vi vill höra om de snyggaste, hemskaste, fulaste, ondaste tatueringarna som du gjort eller kanske sett på din resa. Och det bästa av allt, i potten finns 1000 kronor att vinna i resecheckar!

Anna Söderlind sneglar avundsjukt på hur bra och exakta de Japanska tågen är på att hålla tidtabellen. Och Planetreporter Joni Söderström Winter hör med SJ om den svenska tågtrafiken någonsin kommer kunna bli lika grym på att passa tiderna? 

Johan och Henrik reser över sundet till mytomspunna Christiania och Pusher Street. Vad är det som gör stadsdelen till Köpenhamns näst största turistattraktion? Och är det till och med så att den danska staten egentligen vill behålla Christiania?  

Programledare: Nils Eklund.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".