1 av 7
Emmas hjärta
2 av 7
Jens recept
3 av 7
Pipemmas underläpp
4 av 7
Dannes skinkor 1
5 av 7
Dannes skinkor 2
6 av 7
Dereks streck på benet
7 av 7

FINAL i Värsta resetatueringen!

Äntligen är det dags för final! Efter veckor av galna bidrag till vår tävling har vi nu utsett fem finalister! Gå in här och rösta på just din favorit! Den som får flest röster vinner 1000 kronor i resecheckar. Tävlingen pågår t.o.m. 25 februari.

 


FINALIST 1: Pipemmas underläpp

”Hej!                                   

Kanske inte så häftig story, men en häftig tat. För två år sedan reste jag runt i USA och hälsade på vänner och släkt. Jag hade funderat på ett tatuering ett tag men viste inte vart och vad jag ville ha. Så såg jag en bild på en tjej som skrivit ”pony” på insidan av läppen och det gillade jag, diskret och personligt. Men kanske inte just ”pony”. Jag har levt efter budskapet ”what doesn’t kill you, makes you stronger”, fast tillräckligt stora läppar för att skriva hela det har jag ju inte… Tatueraren fixade bokstäverna ”W D K Y M Y S” på underläppen på fem minuter. Jag är så nöjd, och den är såå mej :)”

/Pipemma


FINALIST 2: Dereks streck på benet

Min polare skulle tatuera nått dumt på fyllan i Turkiet och bestämde sig för ett streck längst hela benet (snyggt!). När tatueraren hade gjort hälften så tog jag över tror ni ser var... Min festliga vän heter Derek och skulle fan behöva lite resepengar!

/Ove von Laus

FINALIST 3: Emmas hjärta på armen

Hallå!                               

Efter en snabbvistelse i Barca hamnade det en speciell tatto på min högra överarm. En spanjor som hette Kiki var först skeptisk när jag förklarade att jag ville ha ”only colors, no black at all!”, men han lydde ordern...

Sedan dess kan jag säga att tatueringen, som läkte sådär eftersom jag fick instruktioner om skötsel på bristfällig engelska, (typ clean the tattoo and use moisturizer) blev tredimensionell och har dessutom bleknat en hel del efter min sommarbränna.

Den vanligaste kommentaren jag fått av folk är ”Vad har du där? Det är väl ingen riktig tatuering?!”. Som om jag skulle fått en gnuggis på köpet till hubbabubba- tuggummina!

När jag sen gjorde en till tatuering här i Sverige sa killen som gjorde den att man måste ha svarta konturer, för det är de som får färgerna att träda fram. ”Man kan inte göra såhär” sa han och pekade på mitt rosa hjärta med gula blixtar runtom. Nä, man kanske inte kunde det nej.

/Emma Pettersson

FINALIST 4: Jens inköpslista

Den här snygga tatueringen har en kille som heter Jens. Hans kompis som heter Robert skickade in den till oss, och än så länge vet vi på redaktionen inte så mycket mer.

FINALIST 5: Dannes skinkor

Danne har dom här sköna tatueringarna på sina skinkor efter några hårda veckor i Agia Napa. Lyssna på hans berättelse HÄR. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".