1 av 7
Cajsa Carlson i soluppgången i Chiang Mai.
2 av 7
Elefant-trekking i Chiang Mai. Foto: Privat
3 av 7
Cajsa och hennes polare en kväll i bergen i Chiang Mai
4 av 7
Cajsa t.h och hennes crew + Gud i kallingar vid ett vattenfallet. Foto: Privat
5 av 7
Plugga utomlands? Ja tack.
6 av 7
Hilda Ärlemyr är i London men hamnar i Telaviv. Foto: Scanpix
7 av 7
Bon apetit!
27 FEBRUARI 2010

Oh my buddah!

Planeten ger sig ut i en snårig terräng i Thailands djungler och kryssar sig fram bland svarta lockar och kippor i Londons Tel-aviv. 

Från en skumpande elefantrygg spanar vår nya korre Cajsa Carlson in ett vackert och mindre turistigt hörn av Thailand, Chiang Mai. Häng med henne på trekking ut i landskap som är som tagna direkt från Lejonkungen...

Hilda Ärlemyr har släppt ner flyttlasset, det vill säga resväskan i London men skippar Buckingham Palace och Big Ben då hon hellre smaskar jemenska pannkakor och går på sabbats-middag i den judiska stadsdelen Golders Green.  

Vi undersöker fenomenet "CSN-charter". Är det värt att bränna hundratusentals kronor på sangria, sol och shopping, för att sedan komma hem till en dyr baksmälla? 

Så här i sportlovs-tider kittar vår programledare upp sig för nästa veckas äventyr i Riksgränsen. Kan man handla skidkläder som är secondhand? Och Praktikant-Denise låter munnen gå på vandring genom världens alla hörn...

Programledare: Emily Asserbäck

Har du tagit studielån för att kunna resa? Var det värt det? Vad tycker du om de som gör det? Kommentera här nedanför eller mejla till p3planet@sr.se.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista