I programmet den 28 oktober

Hallå

Varje gång någon svensk lyckas utomlands så bultar det blågula hjärtat lite extra stolt. Vår senaste stjärnexport är regissören Mikael Håfström som blev Hollywood-het i samband med Oscarsnomineringen för några år sedan.

Hans första Hollywoodrulle ”Derailed” ,med Jennifer Aniston i huvudrollen, floppade men hans senaste , ” 1408” inneburit ordentligt klirr i kassan – och därmed succé.

I måndags var det premiärvimmel i Stockholm och regissören själv var he mma för att ta emot folkets jubel. Vi var där och vimlade – något du hör i Söndagens program. Vad vår filmkritiker, Lars Sävström ger filmen för betyg återstår att höra.

Jag gästas av Björn Kjellman, mannen som utan trovärdighetsproblem kan kryssa fritt mellan ”fin och fulkultur”…(en eloge för det)….och han får en stafettfråga från förra  veckans gäst Benny Andersson (en underbart ödmjuk och jordnära världsstjärna).

Petra Nielsen jobbar nu som en av stjärnorna i musikalen ”Zorba” på Malmöoperan – vi hängde henne i hasorna under en kväll på jobbet.

Så fick P4 Premiärs stjärnskott , 21 åriga Tina som praoar hos oss, en intervjudejt med Rickard Wolff.

Missa inte Söndagens program, som jag tror kan bli ett riktigt skönt uppvaknande…Klockan nio på söndag.

Vi hörs
Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista