1 av 2
2 av 2

I programmet den 16 december

 Hej

Det lackar mot jul, vilket för de flesta  betyder KAOS (i alla fall för mig).  Jag är tidsoptimist och tror alltid att jag har all tid i världen när jag i mitten av november noterar att skyltfönstren börjar befolkas av jultomtar. Sen när det bara är några dagar kvar till julafton gör jag min rivstart  – en dålig vana som jag varje år planerar att bryta. Så klart. Men som sagt, zebran är och förblir ett randigt djur ( o ränderna går tydligen aldrig ur).

I P4 premiär har vi, till skillnad från min dåliga privata planering, full koll på söndagens program. Då gästas vi av ingen mindre än hela Sveriges sångfågel, numera är hon även Liza Minellis personliga favorit.

Så ett möte med Thomas von Brömssen som bjuder på en efterlängtad ”återkomst” – ja återkomsten är alltså namnet på hans Sverigeaktuella föreställning.

I övrigt kommer mycket handla om Melodifestivalen. För nu är ju cirkusen igång. Vi var på presskonferensen där de presenterade vilka artister som medverkar i 2008 års festival.

Apropå Melodifestival – så blir det i P4 Premiär du varje lördag kl 12 – 14 kan möta artisterna, fansen, låtskrivarna, tyckarna. Vi åker nämligen på turné under schlagerveckorna.  Men det är långt till februari. Närmre är det till nu på söndag – då vi hörs som vanligt klockan 09.30

Stor kram
Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".