1 av 2
Björn Skifs. Foto: SVT.
2 av 2
Juryn i Let's dance. Foto: Scanpix.

I programmet den 2 februari

Han är en av landets mest mångkunniga entertainers med en fantastisk karriär. Han betecknades i sin ungdom som en riktig svärmorsdröm. Ett epitet som han försökte ruska av sig genom att köpa skinnpaj,blossa cigaretter och lira rock.
Men inte hjälpte det Björn Skifs att få en ”cool” image. Nu åker han på turné i Sverige. Men först gästar han P4 Premiär.

Någon har sagt att den legendariske utrikeskorrespondenten Staffan Heimerson varit inspirationskälla till ”Hipphipp”-gängets världsreporter Morgan Pålsson. Nu är det dags för långfilmen om Morgan och hans kompanjon fotografen Robert i filmen får ett uppdrag i Afrika. Där träffar de den norska journalisten Åse Sejerland som är allt det Morgan inte är. P4 Premiär träffade männen bakom filmen- Johan Wester och Anders Jansson i deras hemstad Lund.

För P4 Premiärs reporter berättar hela Let́s Dance-juryn om vad som rör sig i deras huvuden när de ska betygsätta deltagarna i tävlingen.

Och så recenserar Johan Såthe tv-programmen i humorgenren ”Hjälp” i TV4 och ”Dubbat” i SVT. Vilket program vinner Johans skratt?

Magdalena Graaf och Anna-Charlotta Gunnarsson i Premiärs tankesmedja tycker till om en företeelse i nöjesvärlden.

Programmet är lite kortare eftersom vi förhoppningsvis också ska njuta av svenska alpina framgångar förmedlade av Radiosporten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista