Plura

I programmet 12 april

Peter Stormare var vår underbara gäst förra veckan. Han bjöd på sig själv och bjöd in sig för en ännu längre pratstund till hösten. Haha, såna gäster kan man inte annat än älska…

I vår stafettfråga frågar han veckans gäst varför hon slutat mejla honom… Gästen är Arja Sajonma och det ska bli kul att höra vad hon svarar på lördag.

Apropå gäster i lördagens P4 Premiär så kan jag locka med många sköna namn…

Som min favoritbloggare Plura, som skrev så obarmhärtigt självutlämnande att man blev beroende av att följa hans svarta blogg som han stängde förra året.

Nu är han aktuell med sin debutbok… och är han lika brutalt blottläggande i den är jag övertygad om att de tiotusentals cyberläsare som saknar hans blogg kommer kasta sig till bokhandlarna.

P4 Premiärs egen tankesmedja med Magdalena Graaf och Anna-Charlotta Gunnarsson gör skarpsynta iakttagelser från populärkulturens höga., låga breda och smala värld.

Och vad är det som gör att albumaktuella Håkan Hellström inte lämnar någon oberörd... Falsksång enligt vissa – oemotståndligt vackert själsligt och underbart enligt andra. Personligen tillhör jag den sistnämnda skaran. Det gör nog musikrecensenten Håkan Steen med - som bjuder på en analys.

Så mingel, nöjesnyheter och massor av musik.

Varmt välkomna

Vi hörs på lördag!

Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".