1 av 2
Leif Pagrotsky på röda mattan
2 av 2
Carolina Gynning poserar
Lördagen 19 april

Mingel i studio 4

Hallå hallå!

Att vi brukar ta er med på mingel och vimmel på röda mattor har blivit mer en regel än undantag i P4 Premiär. Nu på lördag tar vi minglet ett steg till och satsar på ett helt program med tema mingel.

Och att det är just nu på lördag vi satsar på mingeltema är ingen slump!

Nej - det är ju för att vi vill mingla med dig!

Sveriges Radio har nämligen öppet hus vilket innebär att vi sänder live inför publik. Och alla är mer än välkomna till Radiohuset. Vi sänder klockan 12 - 14 från studio 4.

Till vårt mingelprogram har vi bjudit in Carolina Gynning - Sveriges mesta mingeldrottning just nu. Leif Pagrotsky som verkligen kan förklara hur viktigt det är med mingel - inte minst i näringslivet och inom politiken.

Vi har även bjudit in festfixaren Sven von Essen för att tala om vett och etikett när man minglar. För det finns gott om oskrivna regler för det lyckade minglet.

Så kommer en riktig kungakock, nämligen Stefan Linde från Malmö. Han har lovat att ta med sig den perfekta mingelmaten.

Självklart kommer tankesmedjan, Magdalena Graaf och Anna-Charlotta Gunnarsson och bjuder på sig själva och nykläckta iakttagelser från mingelvärldens glittriga värld.

Jag och mina kollegor på P4 Premiär, Henrik, Matilda, Tina och Patricia ser verkligen fram emot att se - just dig - live på lördag.

Om du inte har vägarna förbi Sveriges Radio på lördag hörs vi garanterat i radion.

So long

Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista