Shirley Clamp dyker upp i veckans P4 Premiär
Lördag 26 april

Tack kära lyssnare!

Hej!

Passar på att tacka alla kära lyssnare som kom till Sveriges Radio och var med under sändningen i lördags när det var öppet hus!!!

Vi är mer än nöjda med programmet och största skrattet åstadkom Carolina Gynning när hon på sitt avväpnande sätt visade prov på stor självdistans efter att ha fått höra Arja Sajonmas stafettfråga, nämligen ”hur funkar silikon i bastun, smälter brösten där inne”?

Carolina garvade och tyckte det var en ”jättebra” fråga - nästan en konsumentupplysningsfråga till och med. Hennes svar var att hon skulle återkomma i frågan så fort hon gjort ett test med sina sparade uttagna inplantat...(!)

Hennes stafettfråga till Vicky van der Lancken som är gäst nu på lördag löd; ”Får jag behålla min skånska när jag gör succé i någon av dina uppsättningar i framtiden...”

I övrigt möter du Shirley Clamp, som tillsammans med Lena PH, Babben Larsson och Thomas Lundin är expertpanel i SVT́s ”inför ESC och högaktuella Brolle - som ska axla Måns Zelmerlöfs mantel i musikalen ”Footlooose”.

Vi inleder också en följetong om de sju dödssynderna - vi har bett några av våra främsta komiker att välja en dödssynd som de får spåna fritt kring. På blodigt allvar alltså..

Så blir det naturligtvis som alltid i P4 Premiär, nöjesnyheter, mingel och massor av skön musik,

Hoppas verkligen att vi hörs, Nu på lördag klockan 12
Kram, Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".