Lördag 31 maj

Niklas Strömstedt, Zinat Pirzadeh och bröderna Rongedahl i veckans Premiär

Heeej!

Studenthattarna yr i luften utanför redaktionsfönstret – det om något ett sommartecken. Ett annat tecken på att vi  närmar oss semester, sol och bad är Stockholm Maraton. 4,2 mils asfaltsrace för alltifrån världseliten till glada joggingamatörer till riktiga soffpotatisar som springer för att hålla sitt nyårslöfte. Men maran är en folkfest, där folk går man ur huse för att se hur Stockholms innerstadstrafik ersatts av tusen och åter tusen svettiga hurtbullar i alla åldrar, storlekar och stilar.

P4 Premiär vill ju som bekant vara med där det händer – så nu på lördag är det vi som blir uppvärmare vid Stockholms centralstation. Vi har bjudit in massor av härliga gäster som kommer förgylla vårt program…som till exempel bröderna Rongedahl, den underbara ståuppkomikern Zinat Pirzadeh, Niklas Strömstedt m fl.

Vi kommer också få möta Ozzy Osbournes tvilling som är på väg till hårdrocksälskarnas Sweden Rock. Så ska vi fördjupa oss i ämnet ”mord och mat” …kan det vara något..?

Missa inte P4 Premiär nu på lördag 31/5 klockan 12.

Har du vägarna förbi Stockholms Central är du verkligen varmt välkommen till oss. Jag funderar på om vi ska vara klädda i träningsoveraller eller glittrande Hollywoodstass. Återkommer i ärendet.

Stor kram

Annika Jankell – din vän i etern

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista