Svensktoppen nästa
Lördag 6 september

Nedräkningen har börjat… VEM BLIR NÄSTA SVENSKTOPPSSTJÄRNA?!

Heeej!
I skrivande stund är det inte lång tid kvar på telefonröstningen till den stora riksomfattande artisttävlingen ”Svensktoppen nästa” (telefonslussarna stänger fredag 5:e september kl. 18.00). Med det vill jag säga att det fortfarande finns lite tid kvar att rösta fram DIN favorit av de tjugofem semifinalister som presenterades i P4 Premiär i lördags.

Av dessa går tio vidare till den stora finalen som vi direktsänder från Liseberg den 20 September. De tio finalisterna presenteras lördagen 6 september här i P4 Premiär (start kl. 12).

Priset är en garanterad utmanarplats på Svensktoppen, samt en dokumentär i Sveriges Radio (om vägen till Svensktoppen).

I övrigt kan jag meddela att vi nu på lördag har ett kanonprogram. Vi gästas bland annat av Martin Stenmarck som ska få följande stafettfråga från Ernst Kirschteiger: ”hur gör du för att få in lite vardagssensualism i ditt liv – en vanlig gråmulen måndagseftermiddag…?”

Så blir det premiärmingel från aktuella  biofilmen ”Patrik 1,5”, möte med Arash och Moneybrother. Och även om radio är bättre än tv (ha, ha) så kan vi inte låta bli att bjuda på lite förhandsinfo om tv-prisgalan ”Kristallen”.

Hösten är i annalkande – men det finns ljusglimtar. Som P4 Premiär…

Glöm inte att rösta på ”Svensktoppen nästa”.

Vi hörs på lördag klockan 12…

Bästa hälsningar

Annika – din vän i etermedia…

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".