Lördag 4 oktober

Bästa lyssnare!

Är det någon som har ett bra recept på en tårta som passar en 30-årig isprinsessa?

På lördag ska jag nämligen svänga ihop en tårta till isprinsessan Carolina Gynning som på måndag fyller 30 år. Carina Berg kommer också till P4 Premiär och har lovat att sjunga i stämma och att äta.

Det har ju i veckan varit rätt mycket prat i media om Carolinas viktminskning...men min tårta ska ingen kunna motstå. Inser bara nu hur sällan jag bakar tårtor.

På lördagskaffe kommer också Claes Ericson. Han berättade innan idag på telefon att han inte riktigt vet vad han ska titulera sig när de ringer från Skatteverket och ber om en arbetstitel. Claes är hursomhelst en skådespelare, sångare, magiker och komiker som nu är aktuell med en egen föreställning i Stockholm i höst.

Ett annat gäng som också ska jobba på en scen i höst är Rikard Wolff, Helena Bergström, Siw Malmkvist och Sven Wollter. Dom är några namn på den teaterensemble som regissören Colin Nutley valt att jobba med nu när han för första gången ska göra teater. Tillsammans ska Colin och hans ensemble spela klassikern ”Cabaret” på Stockholms Stadsteater och P4 Premiärs Henrik Olsson har varit med under repetitionerna.

Å för alla som inte kommer i sin bröllopsklänning,frack,smoking eller kostym....så ska den fd brottaren, numera aktuella programledaren för ”Bröllopsform i TV4” Martin Lidberg ge dig några lugnande råd. Förresten Martin kanske har något bra tårtrecept till Carolina:). Å lördag gratulerar vi även årets Git Gay-stipendiat, minglar på röda mattan och reccenserar filmen ”Fishy”.

Hoppas att vi hörs på lördag. Nu ska jag hem och bläddra i tårtböcker.

Bästa hälsningar,

Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".