Claes Malmberg. Foto: Scanpix.

Claes Malmberg gäst 25 oktober

Hej!
Höstmörkret peakar snart…på lördag natt drar vi tillbaka klockan en timma och vinner således lite sovmorgon på söndag. Men. Kvällarna blir betydligt mörkare från och med söndag.
Ingenting att deppa över, stearinljus och P4 Premiär är ljusglimtar som tröstar den mest hösttrötta.
På lördag bjuder vi på ett kanonprogram…
Claes Malmberg är huvudgäst – en person som jag verkligen högaktar  för hans alltid tankeväckande, mänskliga, roliga och orädda omvärldsanalyser!

Så gästas vi av pckså av skvallerjournalisten Daniel Nylén som själv blev känd genom att snoka upp avslöjanden som inte alltid var så smickrande för drabbade kändisar. Nu har han lämnat livet som kunglig kvällstidningsjournalist (med specialitet på just kungahuset) för att avslöja obehagliga kopplingar mellan kändisarna, drogerna, kriminaliteten och mediabevakarna runt Stureplan i boken ”Det svarta spelet”. Jag har läst att han blivit hotad  av kriminellla element på grund av avslöjande detaljer i romanen – men det var i alla fall inte svårt att få tag i honom…vi får se om han har några gorillaliknande kroppsskydd med sig… (eller är hotbilden bara ett smart PR-Trick för att få publicitet kring boken…en fråga jag bör ställa till Daniel när han gästar oss i lördagens program.
P4 Premiärs tankesmedja ansvarar de både vackra, sympatiska och roliga systrarna Graaf för (Magdalena har flaggat för att hon tänker vara bakåtsträvare och säga några sanningens ord om nedladdning och internet)
Sveriges mesta countryprinsessa med klippkort till Nashville, Jill Jonsson, har lovat att titta förbi – och hon är såklart mer än välkommen.
Detta var bara ett axplock av innehållet i lördagens program.
Jag längtar till lördag klockan 12.03 Hoppas vi hörs då!

Bästa hälsningar

Annika Jankell – din vän i etern

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".