Krister Henriksson. Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX.
Lördag 10 januari

Nu rivstartar nöjesåret!

OBS! Ny sändningstid på lördag: kl. 13.03 - 15.00. 

Så är äntligen den grå vardagen tillbaka. Säga vad man säga vill om de underbara och efterlängtade röda dagarna i almanackan… nu har man (jag) hasat runt i raggsockor hemma tillräckligt länge för att tycka att det är härligt att återgå till rutinerna.
På den populärkulturella fronten drar 2009 igång med en rivstart. För nu är det hög tid att summera och premiera det bästa från fjolåret. Prisgalorna duggar tätt nu; Grammisgalan, Guldbaggen, Rockbjörnen…
Efter det tar Melodifestivalen över uppmärksamheten. Ännu en gång ska det under sex glittrande schlagerveckor vändas ut och in på alla tänkbara detaljer som på något sätt hänger ihop med de 32 låtar som tävlar. Artister, låtskrivare, kläder, tårar, glädjeyra, nakenchockar, nerver, konkurrens. 
Här i P4 premiär hakar vi naturligtvis på och håller er uppdaterade.

Nu på lördag säsongstartar vi ordentligt med ny fräsch programtid mellan 13 och 15.
Nu på lördag möter du den hårdkokta snuten från Ystad. Kurt Wallander… ja Krister Henriksson heter ju faktiskt mannen bakom masken.
Så blir det mingel, tankesmedja och spännande reportage från årets dansanta kändisbukett i Let’s dance.
Sååå varmt välkomna.
Vi hörs på lördag klockan 13!

/Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".