Christer Lindarw. Foto: Leif R Jansson / SCANPIX.
Lördag 24 januari

Motown 50 år och Lindarws nya show

Heeej!

Veckan har ju naturligtvis präglats av installationen av Barack Obama i Vita huset. Även om man menar att årets megaglamparty var medvetet nedskuret på grund av den ekonomiska krisen, så var det inget som märktes i den rapportering jag sett i media. Oh well-allting är relativt.

Amerikanska superstjärnor från populärkulturen  har ju varit tydliga dragplaster i valkampanjen och frågan är om svenska politiker kommer haka på trenden i nästa val? Jag frågade Sveriges jämställdhetsminister vad hon trodde och svaret hör du i lördagens program.

I skuggan av presidentyran, har legendariska skivbolaget och hitfabriken Motown fyllt 50 år! Och detta ska vi uppmärksamma.

Huvudgäst blir mannen som klär bättre i strumpbyxor än någon kvinna. Christer Lindarw kommer och berättar om sin nya show som han gör tillsammans med Babsan.

P4 Premiärs Henrik Ohlsson vimlade på galapremiären av Mammut, Lukas Moodyssons nya internationella mästerverk (enligt recensenterna).

Tiotusentals mil rullar dem varje år, vi ska höra hur det ser ut och låter i dansbandskampens guldgossar, vinnarna Lars Kristerz, nya turnébuss.

Vi hörs på lördag!

/Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".