P4 Premiär

Brasilien och finaldans

På lördag natt flyttar vi ut  trädgårdsmöblerna, dvs ställer fram klockan till sommartid. Inte för att det på något sätt påverkar vårt program tidsmässigt men att det påverkar vårt program mentalt är jag alldeles övertygad- vårkänslorna  innebär  för P4 Premiärs redaktion ännu mer eufori och energi.

Laddade till tänderna ska vi bjuda på ett pärlband av populärkulturens glimrande juveler. En stjärna som valt att gå sina egna musikaliska vägar passar på att göra ett besök hos oss på lördag. Hon heter Lisa Nilsson och har fullt upp med en  svängig  Skandinavienturné med sambamusikanter från Brasilien.

Vem vinner Let’s dance – Laila Bagge eller Magnus  Samuelsson ? Ännu så länge står det skrivet i stjärnorna. På fredag kväll är det final och på lördag ska vi göra allt som står  i vår makt för att bjuda upp den dansanta vinnaren i P4 Premiär.

Nu handuppräkning; hur många av er skulle vilja ha Carina Berg kinesande över natten?

Många händer i luften förstås.

Nästa fråga, hur många skulle vilja ha Carina Berg kinesande över natten med ett kamerateam i släptåg?

Haha, där drogs många händer ner…men det finns modiga kändisar som generöst  öppnar dörrarna för Carina. Vi har träffat henne för att tala om den nya säsongen!

Så ska vi på te-dans med storband…jajemensan…som in the good old times.

Missa oss inte på lördag!

Kram, Annika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista