1 av 2
Veckans huvudgäst är Lisa Ekdahl här tillsammans med P4 Premiärs Annika Jankell Foto: Filip Annas SR
2 av 2
De tre primadonnorna Foto: SR
P4 Premiär

Lisa Ekdahl och tre primadonnor

Vårsolen letar sig  in på redaktionen som jobbar för högtryck(!).  På alla sätt. Själv sitter jag och funderar på om  jag ska börja twittra. De senaste dagarna har folk i min omgivning talat om detta  som ett måste och som om vanligt bloggande och facebook tillhörde stenåldern.

140 tecken är max vad man får skriva! Väldigt avslöjande tydligen , för det gäller att formulera sig under strikt begränsaad form. Jag har förstått att många namnkunniga journalister, krönikörer, mediapersonligheter och författare har hakat på den senaste flugan och vänder ut och in på sig själva för att göra avtryck i cyberparketten.

Twitter, vi måste absolut bjuda in några twittrare i P4 Premiär som kan berätta mer varför de gör det, men det får vänta till nästa program, för nu på lördag är det fullt.

För då tar vi pulsen  på sångerskan som är en korsbefruktning mellan Joni Mitchel, Joan Baez och Piaff. Jag talar naturligtvis om  personliga  och efterlängtade Lisa Ekdahl,

Så ska vi träffa svensken som ska åka ut på världsturné med band of horses...

Och tre primadonnor som trängs på samma scen i sommar.

Den känslomässigt största snackisen är väl ändå Susan Boyle! Verkligheten överträffar sagan. Kolla länken!

P4 Premiär klockan 13.05 i P4.

Annika – eder vän i cyberrymden, etermedia och livet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".