Stjärnmöten med Annika Jankell

Glad midsommar

Dagen efter midsommarfesten, ska vi prata med Sveriges egen Mr Sommar-Ernst Kirchsteiger. Denna två meter långa barfota man, som har romantiken som livsmotto vet med all säkerhet hur midsommardagen ska levas.

Årets allsångsdrottning kommer tex att titta in med en sommarkrans på huvet. Lotta Engberg ska berätta om sina positiva livsmotto, allsångskriget och så ska hon få svara på Olle Ljungströms fråga. Ska hon anta utmaningen att springa Göteborgsvarvet nästa år tillsammans med Olle?

 Sveriges nordligaste och ljusaste festival startar nästa vecka. I en dansstudio har vi träffat Måns Zelmerlöv som ligger i hårdträning både inför turnépremiären och uppträdandet på Kirunafestivalen.

Vi fortsätter varje lördag jakten på morgondagens stjärnor i Sveriges Radio P4:s stora talangtävling-"Svensktoppen Nästa". På lördag hör du finalisterna Therese Nilsson, som representerar SR Uppland och  Kajsa Borg, SR Stockholm.

Å  som vanligt missar inte P4 Premiär ett tillfälle, för att ta er med på en röd matta nånstans. Denna vecka klirrar vi med glasen på Sveriges Television, då dom nominerade i tv-tävlingen -"Kristallen" presenterades. Bland alla välkända ansiktena vimlade P4 Premiärs välkända röst Tina Mackic.

Möt också det nyaste dansbandet Rolandz med Robert Gustafsson, hör Martin Björk prata om sin "trekant" och det franska bandet som inte kan låta bli att leka med gamla 80-talshits!

Än en gång- Glad Midsommar!

Annika Jankell