1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
"Göta kanal"-gänget Foto:Henrik Olsson SR
5 av 6
Eva Röse Foto:Henrik Olsson SR
6 av 6
Sara Sommerfeldt Foto:Henrik Olsson SR
Stjärnmöten med Annika Jankell

Joakim Larsson berättar hur han blev Joey Tempest

I lördagens P4 Premiär gästas vi av glamrockhjälten som inte följer råd från Björn och Benny.

Joey Tempest! Även idoler har idoler och Joey berättar vem som är hans och som inspirerade honom till att skriva Final Countdown. Å så får vi höra hur rollen som rockstjärna förändrades när han blev pappa.

Årets säsong av "Stjärnorna På Slottet" utlovar många skratt och gemytlig stämning i skånsk anda – i alla fall om man ska tro på Siv Malmqvist och Björn Ranelid som gästar studion. De båda stjärnorna talar också om vänskapen dem emellan och hur man bör uppföra sig i en såpa.

Backyard Babies firar 20 år och Dregen och Nicke visar upp sina tatueringar för Annika. De båda barndomsvännerna berättar om hur det var att växa upp i en småstad och hur det kommer bli som åldrande hårdrockare.


Vår mingelmästare Henrik Olsson åker till Motala på premiären av Göta Kanal 3. Där träffar han en rad filmstjärnor.

Dessutom avslöjar Björn Kjellman kufen i sig själv och sin nya film"Oscar, Oscar". Å så träffar vi stjärnan i musikalen "Alice i Underlandet", Amy Diamond.

Allt detta och mycket mer får du i lördagens P4 Premiär – din guide i populärkulturens underbara värld.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista