1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4
Stjärnmöten med Annika Jankell

Jonas Åkerlund: "Jag är riktigt grym på att dansa - Riverdance"


Att Jonas Åkerlund är en begåvad regissör upptäckte världen när han för tolv år sen fick i uppdrag att göra sin första musikvideo till Madonna. Under åren som gått har Jonas och Madonna fortsatt att skapa rubriker tillsammans. På lördag berättar den tuffa rockn´roll Jonas om sin långa karriär som inneburit samarbeten med stjärnor som tex U2, Metallica och Ozzy Osbourne. Jonas passar också på att avslöja sin hemliga talang...att vara en begåvad Riverdance utövare.

P4 Premiärs Henrik Olsson har denna vecka stämt möte med tre komiker som vill få oss att skratta lite mer i vår. Jonas Gardell som är aktuell med en ny Sverigeturné.
   

Å dom två skatorna Tova Magnusson Norling och Eva Röse som just nu repeterar inför sin nypremiär av föreställningen-"Kvarteret Skatan".

Att spela in en skiva brukar vanligtvis ta nio månader för en artist. The Playtones har under sex dagar spelat in ett helt nytt album. På lördag hör du resultatet i P4 Premiär.

Självklart blir det film och ännu mera film inför måndagens glittrande "Guldbaggegala". Annika gästas även av Petra Larsson som berättar om den nya träningstrenden som ger Hollywoodstjärnorna hårda "sexpacksmagar".

Allt detta och mycket mer får du i lördagens P4 Premiär – din guide i populärkulturens underbara värld.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".