P4 Premiär Lördag 29 oktober 13:03 - 14:30

Barnens P4 Premiär bjuder på Danny Saucedo, Barbies galapremiär, Idol & Tintin

6:00 min

Precis som i alla andra program den här helgen i P4 så är också P4 Premiär i barnens händer.  Vi har låtit ett gäng unga bestämma vad programmet ska innehålla och vilka artister och idoler dom vill träffa och intervjua.

Elias Hasslow och Vera Filipsdotter är assisterande programledare under hela programmet och dom träffar också Danny Saucedo och ställer sina viktigaste frågor till honom. Bland annat får han svara på vad hans bästa bus är

.

Vi får också följa med Yanni de Costa och Alide Leander på galapremiär på filmen Barbie - Prinsessakademin. Där får dom chansen att prata med Barbie i egen hög person och också se när kändisarna gör entré på röda mattan.

Vår gästreporter Fidel Coard gör ett avslöjande när han besöker Idolstudion och vi träffar också Alexandra Gummesson, Shenie Fugo och Selma Cesmely som jobbar som barnskådespelare i föreställningen Romeo och Julia på Göta lejon.


Långfilmen Tintin - Enhörningens hemlighet, har premiär och vår gästrecensent Hugo Mattison sätter betyg, och inte vilket betyg som helst!!

Var med och vinn Dannys autograf!

Svara på frågan: Vilken svensk långfilm har Danny varit med i?

1. Göta Kanal 3
X. Ondskan
2. Snabba Cash

Skicka ditt svar till p4premiar@sverigesradio.se senast 3:e november