Annika Jankell och matätaren Kjell Bergqvist. /Foto: Tina Mackic, Sveriges Radio

Kjell Bergqvist klarade inte av att äta grisen Märta, döpt efter sin mamma

Wokad orm, kobrablodssnaps och kambodjansk spindel har stått på menyn tidigare i Kjelles Matresa. Förra säsongen smakade han sig genom en hel del märkliga maträtter runt om i Asien. Denna gång går resan till Sydamerika och Kjell lovar lite godare mat, även om en och annan ovanlig råvara dukas upp på tallriken. För Annika berättar han om bland annat om hur man äter marsvin i Peru och om 40-årspresenten Märta – en gris döpt efter Kjelles mamma.

Kjelles Matresa har premiär den 16 april i TV3

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista