1 av 2
2 av 2
Let there be rock! (In your dreams...)

Morgonen goes rock’n’roll!

Torsdagen den 31 januari

Nämen! Snön ligger kvar! Och mer kanske det ska komma senare idag fick vi höra från meteorologen Per Lundgren på SMHI. (07.10)

Landshövding Mats Svegfors är en klurig man. Han tänker nästan så det knakar och stod för dagens ”Tänkvärt med...” där han med eftertryck sa: klaga inte så mycket på alla småsaker! Han sa det åt dig, mig och inte minst åt sig själv. Vi lever trots allt i ett samhälle där möjligheterna och förutsättningarna är fantastiska. (07.20)

I kväll är det Jobbarrock på Strike i Västerås och Vesa Pellikka på ABF och LO kikade förbi.

Rockstjärnedrömmarna väckte till liv när vi pratade om den gamla traditionen att ställa sig på scen med sina arbetskamrater. Men intresset är svalt, bara sex band är med i årets tävling. Vi frågade oss själva om det kan bero på att effektiviseringen av våra arbetsplatser gått aningens för långt. Får vi inte längre ha kul på jobbet? (08.15)

Fenomenpanelens Calle Målberg fick lösningen på sitt lyxproblem om han ska köpa dyr, bensinslukande sportbil eller en miljövänligare familjebil. Köp sportbilen du Calle, men använd den med förstånd. Att gå är ju både gratis och miljövänligt. (08.45)

Slå på radion i morgon också!

/Lotta och Thomas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".