1 av 2
Thomas är så här glad över att det ska snöa idag
2 av 2
Olofs vänner fick också följa med

Pampuscherna på! SMHI varnar för snö

Tisdag den 8 april

IVH’s damer åkte ur kvartsfinalspelet mot Skövde Handbollsflickor. Hur mycket spelade tränaren Göran Lindsgårds uppsägning in för IVH Västerås förlust? (06.40)

Ledarskapscoachen Björn Nordén kom in och gav oss Tänkvärt. Han började på Robinson-ön, hälsade på i det hållbara samhället och uppmanade till vardagshjältarna att visa sig. (07.20)

Just nu pågår en utställning om Trafficking på Länsmuseet i Västerås. Vi ska tala med en av arrangörerna som står bakomutställningen, Jurgita Ravaityte. (07.40)

Språkrådgivare Olof Rubensson kom över och hjälpte oss med ord som verkar ha försvunnit från svenska språket. Föga anade vi att orden galosch, pampusch och privet skulle dyka upp den här morgonen. Olof är tillbaka om två veckor och du kan fundera redan nu på ord du saknar eller är nyfiken på. maila in till p4vastmanland@sr.se. (08.15)

/Thomas och Teodora

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista