1 av 2
Skrivbordsstatus klockan 06.30: Total oreda.
2 av 2
Göran Thunberg och Roger Haddad

Jobb i sommar, högskola i höst och storstädning av skrivbord

Onsdagen den 16 april

Idag ska äntligen Thomas skrivbord bli städat!
Som du ser är det inte en dag försent.

Reggie Brock kom in och gav oss Tänkvärt. Han tog upp ett känsligt ämne: Barnbidraget. En bra tanke, men var är rättvisan, när det betalas ut lika mycket till höginkomsttagare som till låginkomsttagare? (07.20)

Sommarjobben som man får genom kommunen har blivit fler. Pengar finns att sätta ytterligare 50 ungdomar i Västerås i arbete i sommar. Platserna är nu uppe i 500. Vi pratade med Roger Haddad, utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande i Västerås och Göran Thunberg, enhetschef på utvecklingsenheten på AMA arbetsmarknad, de som handlägger sommarjobben (07.40)

Igår var egentligen sista dagen för att anmäla sig till höstens högskoleutbildningar via internet. De senaste dygnen har högskoleverketsportal haft tekniska problem och det har gjort att många inte kunnat ansöka som de vill. Igår förlängdes ansökningstiden av Verket för Högskoleservice. (08.40)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".