1 av 2
Inte heller mannen på bilden har fiskekort...
2 av 2
Teodora vet inte om hon ska intervjua eller mata Thomas Thörnholm.

Solfest, tjuvfiske och vinnare

Fredagen den 18 april

Marcus dök upp nyfriserad och Teodora hade flipflop-premiär. Nu är vi redo för sol. Alexandra Olsson på SMHI lovade oss sol hela dagen och hela helgen. Solfest! (07.14)

Ulla Berglund från Skultuna stod för dagens Tänkvärt. Ett möte på ett tåg satte sina spår. Tankar kring ålder och död gör sig påminda (07.25)

Marcus vandrade ner till Svartån och talade med Per-Arne Blomberg, ordförande i Fiskeklubben Aspen Westerås. På lördag är det ju fiskepremiär. Marcus tog reda på hur mycket regnbåge som slängs i inför morgondagen. Max 3 fiskar per fiskekort gäller för att det ska bli rättvist. Tjuvfiskarna ska akta sig, kontrollanterna är vakna. (07.40)

Västeråsaren Thomas Thörnholm kommer tillsammans med Dan Attlerud få pris på Afrikaan Music Awards. Thomas kom till studion och hängde kvar extra länge för att prata om livet, kaffe, låtar och allt där emellan. (08.40)

På måndag är Thomas Gjerdingen tillbaka och vi kommer drömma om att han tar av sig mössan och halsduken.


Trevlig helg/Marcus och Teodora

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista