1 av 2
Trippelskägg i morgonstudion: Jonas, Thomas och Harvinder
2 av 2
Vi hade ingen bild på Per Helge så vi använder det här fotografiet av Hajen från James Bondfilmerna istället. Richard Kiel heter han egentligen.

Lata dagar i solen, Indien och schlager

Onsdagen den 23 april

Goooood morgon!

Återigen skiner solen över oss västmanlänningar och det blir varmare och varmare för varje dag. Det var dessutom del av det som Per Helge pratade om i dagens Tänkvärt.
Han förflyttade oss med sina väl valda ord till en tidig vårmorgon i trädgården.
Där satt han och mjukstartade en varm dag med morgontidningar, fåglars kvitter och en värmande sol. (07.20)

Indien ligger i Västerås. Åtminstone de närmsta dagarna eftersom det på Växhuset kommer vara indiska dagar med mat, musik och dans. Jonas Bresser och Harvinder Singh kom hit med målet att väcka uppmärksamhet och skapa intresse för Växhusets fadderby Katchur i södra Indien, en by med 1500 invånare. (07.45)

 

Ikväll är det premiär på Schlagerfrossa på Teater Västmanland och då kommer publiken att få höra på godbitar ur den svenska eurovisionsschlagerns snart femtioåriga historia. Vi hörde Joel Spira, Andreas Kullberg och Carl Johan Öström medverkar i showen. (08.20)

Dessutom hade vi två biljetter till lördagens föreställning som gick till schlagerkunnige Susanne Bengtsberg i Västerås. Grattis! (08.40)

Vi hörs igen i morgon!
/Teodora och Thomas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista