Så här ser han ut när han promenerar längs med vägarna till nästa stad.

X21, Europadagen och promenadturné

Fredagen den 9 maj

Markus och Thomas till havs på en eka i fjärran, en rosslig Bonnie Tyler tar över i studion.

Morgonens Tänkvärt stod Mathias Wiik som beskrev sig själv på ett icke så smickrande sätt. (7.20)

Järnvägsälskare ska ta sig till Köping i helgen. Motorvagnen som brukade stanna vid Köping under mitten av 1900-talet, X21, rullar ner för egen maskin från Stockholm. Anders Nordebring ordförande i Köping och Uttersbergs Järnvägsmuseiförening skulle ta med den gamla kaffetermosen.(7.45)

Vem firar Europadagen? Inte Jan Hammarlund som skrivit ”Jag vill leva i Europa” som vi hört Arja Saijonmaa sjunga. När Jan skrev den 1980 beskrev den misären i Europa. Europadagen borde firas med att medborgarna läser igenom   som är en lunta på bara 269 sidor. (8.20)

Strax efter halv nio hade han fortfarande en mil kvar till Västmanlands länsgräns. Den promenerande artisten  som turnerar till fots de 32 milen från Stockholm till Leksand. Klockan 19.30 börjar han sjunga i Sala Folkets park. (8.45)

Nu ska Teodora njuta av högsommarvärme på sin balkong och bli brun som en pepparkaka till måndag. Ha en så trevlig helg/Teodora

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista