1 av 2
Är uppdraget att sprida glädje så är det.
2 av 2
En reporter som kan göra miner och intervjua på samma gång. Foto:Kennet Lindquist.

Insläppt straff och modiga män

Fredag den 23 april

Den här morgonen klev Mathias Wiik in i en roll och bjöd på ett otippat och ovanligt . Självklart var det hur bra som helst. (07.20)

I helgen kommer västmanlänningar, norrbottningar, gotlänningar och smålänningar göra upp i Västerås. Det handlar om fotbollens Cup Kommunal som är för 16-åriga tjejer och är en motsvarighet till hockeyns TV-pucken. Marcus åkte till fotbollsplanen och pratade med Reine Loord från Västmanlands fotbollsförbund. Samtidigt passade småländska spelarna Lisa Pettersson och Sofie Persson passa på att göra en massa mål på straff. (07.40)

Vi var på konstvandring. Hammarbyskolan i Västerås har under veckan hållit till vid stadens konstmuseum och vår reporter Annika Nordin pratade med barnen. Hur bra Annika just då gjorde sig på bild är en annan fråga. (08.20)

Bandbesök fick vi också. Pia Östberg och Micke Winterquist från bandet Pia och modiga män klev in i studion med morgonens överlägset gladaste humör. Bandet vill hellre sprida välbefinnande energi än att provocera och Marcus satsade allt på att se glad ut vid fotograferingen.

Ha en trevlig helg!
/Teodora och Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista