90 maror, Irak och raggargifte

Fredag den 30 maj

Nu är det slut, fast allt fortsätter. Marcus har hoppat in som tillfällig programledare tillsammans med Teodora i två veckor, men i slutet av nästa vecka återställs ordningen när Liselott Karlsson kommer tillbaka.

I med Annelie Salminen handlade det om att längta efter vintern mitt i sommaren. (07.20)

90 maraton. Så många har 66-åriga Roger Pistol från Hallstahammar sprungit de senaste 30 åren. Imorgon lördag löper han Stockholm Marathon för 26:e gången. Vi träffade Roger både stillasittande hemma i köket och springandes ute på asfalten. (07.40)

Under torsdagen var det Irakkonferens i Stockholm med storheter som USA:s utrikesminister Condoleezza Rice på besök. Västeråsaren och irakiern Boar Bukr kom till studion och berättade om situationen både i irak och i Västmanland för irakier. (08.20)

Kör du omkring i din stora amerikanska bil med giftastankar? Då ska du ta dig till Västerås och Power Meet den fjärde Juli där Svenska kyrkan sätter upp en neonskylt och viger bilentusiaster, berättade kyrkoherden Jerker Alsterlund. (08.30)

Ha en trevlig helg i solen!
/Teodora och Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista