Fussball, oregelbundenheter och premiär

Måndagen den 2 juni

Enligt tidningen Metros hemsida är  det inte OK  att dyka upp i minikjol och bermudashorts till jobbet hur varmt det än är. Själv jobbade jag i trasiga byxor och sliten t-shirt. jobbet blev gjort ändå :) 

 idag blev en favorit i repris av Calle Målberg. En snygg rankning av världens sämsta fotbollspelare placerade Maradona på en icke smickrande första plats. (7.20)

Helgens sport sammanfattades så fint så fint av  vår egen Robin Norlén. Syrianska IF Kerburan drog ifrån lite som tabelletta och Hedda blev bästa kvinnliga västmanlänning i Stockholm Marathon. (6.40, 7.40)

Sveriges mest oregelbundna festival, Hej Babberiba festivalen, blir av i år. Efter premiäråret 1994 blev det inte av förrän 2006 och så är det dags i år. Festivalgeneral Josef Hermansson  förklarade oregelbundenheten med att gänget inte är så bra på att anordna festivaler regelbundet. (8.15)

På fredag är det premiär för Vallby sommarrevy på Vallby Friluftsmuseum. Jan Erik Hagstöm, snubblingarnas mästare i sällskap med Billy Nilsson lovade 17 föreställningar i sommar av ”En God affär” (8.40)

Vi ses imorrn/

Teodora

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista