Det blir nog andra kläder när Mathias Holmgren sjunger visor.

Heja ungdomar och Himalaya!

Torsdag den 5 juni

Att stå lite utanför men att ändå vara med i gruppen. I Mathias Wiik pratade om det, och om att våga vara besvärlig. (07.20)

Efter att ha varit med i Fame Factory, Barbados och Melodifestivalen fick Mathias Holmgren äntligen vara med i P4 Västmanland! På lördag kommer han till Västerås och sjunger visor under Visor vid Mälaren. (07.40)

Livet är hårt för många som bor i Himalaya. För att göra det lite lättare för dem har hjälporganisationen Individuell människohjälp tagit hit några personer från Himalaya för att genom dem och uppmärksamheten kring personerna, få svensken att skänka pengar. (08.20)

Det löser sig ungdomar, ni sak veta att ni behövs. Det var Fenomenpanelens Annica Trollbergs budskap under morgonen. Panelens Tomas Lejefjäll var frågande till att vissa fotgängare kliver rakt ut i gatan, utan att se sig för. (08.40)

Precis när morgonen var på väg att bli förmiddag kom en kär vän in i studion. Liselotte Karlsson är tillbaka igen och nästa vecka står hon bakom reglarna som programledare.

Ha en trevlig helg i solen!
/Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista