Snabba svar på knepiga ljud!

Onsdagen 17:e september

Roy Cederbäck, ordförande för Polisförbundet i Västmanland, berättade från Malmö om den pågående poliskongressen, som inramades av demonstrerande....poliser

Roy Cederbäck är en av dem som undertecknat ett upprop inom kåren, där de demonstrerande Stockholmspoliserna utpekas som fackliga splittrare. (07:40) 


Eva Björk i Ramnäs och Tobbe Gustafsson i Enköping var snabbast in med rätta svar, när vi tävlade med nya, kluriga ljud! Grattis! (08:15)
Pennvässning och sporten squash var de ljud ni gissade kring denna vecka. Nästa onsdag efter åtta satsar vi på typiskt ”kvinnliga” ljud! Vad nu det kan vara?

Vi uppmärksammade också att PRO startar Facebook för pensionärer (08:40) och i ett samtal med Vesa Sandström, LO-distriktet (09:15) om resultatet av året ”Facket i Sommarland” framkom att facken hann besöka 1.600 företag! 

Nu kastar vi oss in i förberedelserna för morgondagens direktsändning från Centralstationen i Västerås! Ulla Persson (s), oppositionsråd i Västerås, sätter vi i Heta Stolen efter åtta, men redan runt 07:40 hör ni ljuv, direktsänd a capella med Västerås-gruppen Gang of Four

Titta gärna in!
Hälsar Gunnar och Linda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista