Camilla Bohm Coleman vill åt just dina pengar! För att sedan skänka dem till Världens Barn.

Värdigt välkomnande i Virsbo

Måndag 6 oktober

Att komma hem till sin stad eller hembygd är sällan särskilt glamouröst. Allt ser ut som det alltid har gjort, gamla bekanta säger ”Guud vad länge sen, vi måste ta en fika någon dag” och man tänker ”troligt”. I bästa fall har någon vänlig själ tagit bilen till station för att man ska slippa böja sönder ryggen under resväskans tyngd.

Så här verkar det dock inte gå till för den som är OS-medaljör. När Johan Andersson, silvermedaljör i rullstolstennis i Paralympics, kommer hem till Virsbo på fredag blir det fullt pådrag. Det ska firas med tal, musik och hemlig gäst, berättade Jan Eliasson, ordförande i Framtid för Virsbo. (08.15)

Huvudperson i veckans morgonpromenad var Camilla Bohm Coleman på KFUK-KFUM, som är en av alla de organisationer som stöder kampanjen för Världens Barn. (07.40)

Dessutom har det handlat om anhörigvård (08.40) och ungdomsmässan i Skinnskatteberg. (09.10)

Nu laddar vi inför morgondagen, då språkrådgivaren Olof Rubenson kommer hit för att sprida visdom. Redan nu kan du mejla: p4vastmanland@sr.se

Ha det fint!
/Linda och Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".