Ingrid Asplund hör ordentligt igen.

Dansk kräm, friidrott och vatten

Onsdag den 15 oktober

Bara en liten liten del av allt vatten på vår planet är drickbart. Den delen fördelas minst sagt ojämnt mellan I- och U-länder, vilket Thomas Wasberg pratade om i morgonens . (07.20)

Det finns för få friidrottsklubbar i Västmanland, tycker Västerås friidrottsklubb med tränaren Göran Kihl i spetsen. Därför jobbar de just nu för att dra igång friidrott i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg. Ikväll hålls en start-träff i Fagersta, men redan imorse var Göran Kihl i studion och berättade om det friidrottslän han hoppas på. (07.40)

Ingrid Asplund i Köping berättade hur en hörselskada kan bryta ner en person. Men hon berättade också om hur bra det kan bli med rätt hjälp. Just nu pågår ”hörseldagar” runt om i landet. (08.30)

För dig som undrar vad dansken sa i tävlingen är rätt svar: ”fruktkräm med grädde är vad jag verkligen vill ha just nu”. (08.15)

Ha det fint! /Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista