Vissa har tur. Pia Sjölund och Jeanette Lundell jobbar på den bästa arbetsplatsen.

Att våga prata och våga vara tyst

Onsdag 22 oktober

Varför är vi så rädda för tystnad? Det frågade sig Ulla Berglund i dagens Tänkvärt. (07.20)

Och så handlade det om hur det är att prata, men kanske inte få fram det man vill ha sagt. Stamning är ett relativt vanligt fenomen, ändå är det många som inte vet hur de ska bete sig när en person stammar. Låt henne eller honom prata färdigt och försök inte att hjälpa till på traven, tyckte Kajsa och Anna-Lena Stenström, som är med i Västmanlands Stamningsförening. (07.40)

Från och med idag är Västerås kommunhus platsen för landstingsfullmäktige. Med pompa och ståt levererades en symbolisk gåva i form av surdegsbröd till kommunfullmäktiges ordförande Göran Landerdahl. Per Sandström var på plats och fick ett snack med ledamöterna Sholle Dejlami och Sverre Linton. (08.40)

Bästa arbetsplatsen i länet är närvårdsavdelningen i Sala. I alla fall om man får tro landstinget. Grattis, säger vi på Morgon! (09.20)

Och grattis till Anders Hansen från Landskrona som vann dagens tävling! Nästa vecka kör vi något klurigt från ljudarkivet.

Vi hörs imorgon!
/Linda och Per

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".