1 av 2
Golf - en sport för hängivna. Här Stuart Manley.
2 av 2
Släpper man väl in Per Sandström i studion vill han aldrig gå därifrån.

Golf, groove och gröna skogar

Torsdag 23 oktober

Förr var det mest nyrika affärsmän med klumpiga biltelefoner i sina Volvo 740 som höll på. Sen blev det folkligt och alla skulle plötsligt knata runt på greenen och fila på puttarna. Nu tappar golfklubbarna medlemmar och allt fler klubbar går över till så kallade spelrätter. Kennet Flack från Västmanlands golfförbund var här och pratade om sportens framtid. (07.40)

Kommunekologen Jan Malmgren såg ut att trivas i Heta Stolen. Miljövän som han är väljer han tåget och låter sin fru stå för det huvudsakliga bilåkandet i familjen. Men när köttätande kom på tal var han inte helt övertygad om att det är så tokigt ur miljösynpunkt. (08.10)

I kväll spelar en världsstjärna i Västerås. Amerikanen Eric Bibb, som bott många år i Sverige, beskriver sin musik som en salig blandning av blues, soul och folkmusik och är ständigt på resande fot. Vi ringde upp honom och kollade läget inför kvällen. (08.40)

I morgon handlar det om hur det är att vara FN-soldat, vi pratar med regissören till Cow Girls och vi tar reda på om det går att fuska på högskoleprovet!

Ha en fin dag!
/Linda och Per

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".