Raimo Haukilahtis spade ska ner i ölgröten.

Rödvin, upplopp och applåder

Måndag den 27 oktober

I Äntligen måndag berättade singer/songwritern Erik MaCqueen både att han gillar rödvin och att det spelades dödsmetall på festen efter hans spelning i Malmö i helgen. Erik MaCqueen är just nu ute på turné och under tisdagen spelar han i Västerås. (08.20)

Under Reporter-Pers måndspromenad berättade ölbryggaren Raimo Haukilahti om när han åkte epatraktor till Värmland för att hämta mjölktankar till sitt bryggeri. (07.40)

Idag är det exakt tre år sedan de omfattande upploppen i de franska förorterna. Frankrikes ledare har sedan dess pratat om ett ökat stöd till förorterna för att förbättra villkoren för invånarna, men stödet har uteblivit. (08.40)

Applåder varje morgon är verklighet för förskolebarn i Fagersta. Lotten Arkestad-Aronsson berättade om förskoleprojektet som är nominerat till skolutvecklingspriset. (09.20)

Må gott!
/Linda och Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".