1 av 2
Guldkant på tillvaron eller pengar i stadskassan? Lithammer (v) och Daamsgård (m) tycker olika.
2 av 2
Knattebio med Mumin.

Socialism i USA och skattesänkning

Tisdag den 28 oktober

Mobbning är temat i Västerås domkyrka just nu. Inte att folk är elaka, utan att fotoutställningen Via dolorosa som handlar om mobbning pågår i kyrkan. Margarethe Isberg pratade om det i . (07.20)

Sveriges Radios korrespondent Daniel Alling rapporterade från USA om varför det är så känsligt där att förknippas med socialism. (08.20)

Sänka skatten i kärvare tider, det ska den borgerliga alliansen i Västerås göra. Vänsterpartisten Per Lithammer och moderaten Mikael Damsgaard tyckte väldigt olika när de kom till studion och debatterade frågan. (08.40)

Vår flygande reporter Per Sandström jobbade hårt under morgonen. Han började med att träffa Karin Spets från IFK Västerås för att ta reda på allt om att klubben får 100 000 kronor i stöd från Svenska skidförbundet och Vattenfall. (07.40)

Sedan åkte Per till Hallstahammar där kulturveckorna är i full gång och där biblioteket var förvandlat till en knattebiograf för barn i åldern 4-6 år. (09.10)

Ha det gott så hörs vi imorgon!
/Linda och Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista