Hästen Twister vaktar stallet i Hallsta. Här med Pia Berg.

Bitande vägglöss och läskiga hästar

Onsdag 29 oktober

Hon har just gjort filmdebut och är nöjd med resultatet. Särskilt glad är hon över att framför kameran fått chansen att säga alla kommunalråds favorituttryck - NEJ. Vi pratade med Salas Carola Gunnarsson om hennes medverkan i en reklamfilm. (09.10)

Per Sandström fick möta sin stora skräck - hästen Twister. Twister bor på Hallsta Ridskola och där är det full aktivitet nu under höstlovet, bland annat har det ordnats spökkväll. (07.40)

Monique Isacsson och Kristian Bergström briljerade i dagens tävling. Grattis!

Vi är inte så ensamma hemma i lägenheten eller villan som vi kanske vill tro. Runt omkring oss finns inte sällan silverfiskar, pälsängrar, möss och en massa andra små personligheter som också vill ha någonstans att bo. Tony Libel från Anticimex var här och berättade om våra mindre populära husdjur och vad vi kan göra om vi vill ha så få som möjligt. Vill du till exempel slippa vakna blodig av bett från vägglöss, då bör du vara försiktig med vad du tar hem från utlandsresan. Att ställa ut resväskan i kylan ett tag är ingen dum idé. (08.40)

Imorgon sätter vi ”Bjurhovda-mamman” Inga-Lill Nilsson i Heta Stolen. Vi hörs!

/Linda och Marcus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".