Mats Andersson, folkraceentusiast, från Köping

Pappor, folkrace och utlovad chock

Måndagen den 16 mars

Ulla Berglund från Skultuna pratade om att det finns olika pappor i dagens Tänkvärt. Barn uppskattar att pappor har humor och att de ska vara snälla och stränga (07.20).

Vår reporter Per Sandström var på morgonpromenad med folkraceentusiasten Mats Andersson från Köping. Hans stora intresse har smittat av sig på familjen. Mats älskar bilar i alla former och bygger gärna om dem (07.40).

På torsdag har TALK premiär i Västerås. Tolv ungdomar på Carlforskagymnasiet har arbetat fram en föreställning som handlar om relationer och kommunikation. Det blir dans och musik och Petronella Riby som var i studion utlovade någon sorts ”chock” på premiären (08.15).

I lördags tog operasångerskan Malena Ernamn hem segern i melodifestivalen. Hon har som bekant ett förflutet i Västerås. Vi fick en glimt om vad som hände efter att tv-kamerorna hade stängts av (08.40).

Vi hörs i morgon igen!

Malin Helenius  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".