Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix

Bandyglädje, bilstrul och global nedsläckning?

Onsdag 18 mars

Bensin istället för diesel i en dieselbil? Jo,jo…Men Björn Nordén lyckades ändå hitta glädjeämnen i sitt dråpliga misstag. (07:20)

Annars fanns det mycket annan glädje i etern denna morgon! bla (6:40) och 7:40)! Glädjetårar efter VSK:s seger i går över Sandviken. Nu laddas det för Studenternas! (06:40) och (07:40) 

Så lekte vi igen, och bakom den inledande rösten fanns komikern Henrik Schyffert. Eva Karlsson i Köping var först in med rätt svar.
Men ljudet som följde var rätt svårdefinierat. Lite strul blev det också med kontakterna, men till sist fick vi in rätt svar från Bengt Atthem i Salbohed; en gaständare!(08:10

 Med biskop Thomas Söderberg diskuterade vi Earth Hour, manifestationen 28:e mars, där den globala miljörörelsen vill att vi alla släcker ner under en timme, för att väcka opinion mot den globala uppvärmningen. (09:10) 

Vi hörs i morgon bitti? 

                                Malin o Gunnar

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".